Om Lykke

Hvem er jeg?

Det korte: Jeg er mastercoach, foredragsholder og underviser og så hjælper jeg kvinder med at få mest ud af livet.  

Det kedelige: Jeg er 34 år, gift med Christian, mor til pseudotvillinger, Solvej og Valdemar.

Den lange historie er, at hvis du havde spurgt mig om mit selvværd for flere år siden, så havde jeg sagt, at jeg havde et super godt selvværd. Helt i top!

Jeg opdagede nemlig først som 30 årig, at mit selvværd ikke var så prangenden som jeg gik rundt og troede. Jeg fik øje på, at jeg havde en lille stemme inde i mit hoved, som hviskede til mig: “Det kan du ikke”. Stemmen var ligenøjagtig lille nok til, at jeg ikke lod mærke til den, men høj nok til at jeg lyttede til den. 

Hver gang jeg ville udleve en drøm, ville læse videre, holde foredrag, være selvstændig, sige fra overfor en person eller gå hen til den søde fyr i baren, så havde den lille hvisken allerede fortalt mig, at jeg ikke kunne lykkes. På den måde mødte jeg også verden. Fx hoppede jeg fra uddannelse til uddannelse, men læste aldrig videre og på de uddannelser jeg tog, fik jeg ikke særlig gode karakterer og jeg turde fx heller ikke bede om mere i løn på mine jobs. Jeg gik simpelthen ud i livet og fandt alle de steder hvor stemme havde ret. 

Det var nemlig trygt at få ret, fordi det var noget jeg kendte rigtig godt, men det var også ved at blive ret trivielt og som jeg blev ældre blev det tydeligere at der var mange ting som jeg brændte for, men som jeg aldrig rigtig lykkedes med – Eller det var i hvert fald det jeg sagde til mig selv. 

I dag ser jeg at min usikkerhed også er en overlevelsesmekanisme. I virkeligheden var jeg rædsenslagen for at fejle eller blive afvist, men samtidig var jeg også rædselsslagen for at være hammerendegod til noget. For når vi er gode til noget er der også større chance for at andre forventer noget af os. 

Nu tør jeg godt at sige fra, når jeg føler mig trådt på, jeg kan slippe forventningerne om at være super fit, speltmor og karriere kvinde og jeg beder om de ting, som jeg ønsker mig fordi jeg tror på, at jeg er dét værd. 

At bryde de mønstre og overlesesstrategier som ikke virker, er den del af coachingen jeg er allermest begejstret for. Det er nemlig de pokkers mønstre som spænder ben for vores største drømme (og livskvalitet).

Uddannelser:

Uddannet coach, mastercoach (coaching i teams), mentor-coach (coacher deltagerne på coachuddannelsen) hos Mindjuice, kostvejleder og personlig træner.

Jeg tager desuden min rolle som coach ualmindelig alvorligt. Coaching er en færdighed som styres af min empati, min autenticitet og min nysgerrighed. Disse ting har jeg brug for, at blive ved med at træne og det gør jeg ved selv at blive coachet.

Min vision: At være vedholden i at skabe livsglæde 🙂