Jeg giver sjældent råd, men her er et godt ét

Som mor til Solvej på 1 år og med hele familien bosiddende i Nordjylland, kommer jeg ikke altid så meget ud, som jeg gerne ville (Jeg arbejder dog på det).

Derfor var det et tiltrængt initiativ, da jeg blev inviteret til foredrag med Kirk Rønler – Slut fred med din krop.

Jeg glædede mig. 

 

Men inden jeg skulle afsted nåede jeg, at falde i et af mine gamle mønstre: Jeg havde nemlig bare tænkt mig at dukke op og havde ikke spurgt mig selv hvad jeg ville have ud af aftenen. I stedet hoppede jeg bare i en kjole og op på cyklen og drønede afsted mod Vesterbro.

 

Set i bakspejlet, var det liiige nøjagtig sådan et foredrag, jeg ville elske at bruge med en veninde og bagefter vende hele livssituationen over et glas vin. Vin og livssituationer hører nemlig sammen!

Og jeg elskede det! Kirk er pisse ærlig og tør bruge sig selv og sin egen historie og så går hun ned i de situationer som mange af os kender, men som få af os har lyst til at kigge på. Det er lige som jeg ka’ li’ det.

 

Jeg både grinede og blev berørt af hendes fortælling.   

 

Sådan helt konkret er jeg desuden, så er jeg fan af foredragsholdere som er forberedt til fingrespidserne (Det er fordi jeg selv synes forberedelse er svært og jeg øver mig i det). Kirk er mega forberedt og det elsker jeg ved hendes foredrag.

 

Hvis jeg må give dig et råd, så tage en veninde/kæreste med og gør foredraget til en hel aften med underholdning, hygge, vin og mad. Du behøver ikke, men jeg fik i hvert fald lyst til det 😊

 

Jeg vil til hver en tid hellere til foredrag med Kirk end jeg vil i biffen.

Info om Kirk

Kirk er blogger, underviser, foredragsholder og holder bla. foredraget “Slut fred med din krop” og “Sådan får du en kæreste”. 

Glemte jeg at nævne at hun er kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder i 2016 af Femina? 🙂

Se mere på: www.kirkronler.dk 

Comments are closed.