Negative graviditetsfølelser video log 1

Negative graviditetsfølelser

Denne video log handler om de følelser (graviditetsfølelser) som ikke normalt bliver sagt højt. De negative følelser. Så selvom du ikke er gravid, så håber jeg, at du kan genkende nogle af de tanker og følelser jeg kommer ind på.

For når vi ikke tør at sige vores følelser højt, så er det ofte fordi vi skammer os over dem og i længden gør det os triste og giver os følelsen af at være alene med vores følelser.

Skal man være glad over sin graviditet? Og hvilke graviditetsfølelser forventer samfundet at du har?

De forventninger er der i hvert fald mange, som ikke kan leve op til.  Jeg vil gerne dele de tanker jeg har om min graviditet, som for mange er tabu.

Se video log 2 her

Kærlige tanker og gå-på-mod. Lykke

3 Replies to “Negative graviditetsfølelser video log 1”

  1. Dejligt indlæg om noget vi sjældent snakker om. Vi har en mening om, at alle graviditeter er lykkelige og glæde i sig selv. Men jeg er helt sikker på, at du ikke er den eneste med disse følelser. Og de er helt ok – dyb respekt herfra :).

    1. Tak Line.
      Det er netop det jeg vil frem med og fordi vi bliver kede af det af at gemme de “negative” følelser væk. Det kan ikke betale sig. Frem med dem! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *