Forløb og priser

Er min coaching for dig?

På 30 minutter får du muligheden for at finde ud af om mentoring er noget for dig, inden du beslutter dig.

Vi taler om hvordan coachingen virker og vi tager udgangspunkt i de udfordringer du står med lige nu. Jeg fortæller dig om de udfordringer jeg ser, som dine største udviklingspunkter og du får chancen for at mærke effekten af coaching med det samme. 

Snakken foregår på telefon, messenger eller i mine lokaler på Willemoesgade 51, 2100 København Ø

30 min. Gratis

ballon-dame

Personlig mentorforløb

10 sessioner eller mere

Mentor forløbet er for dig som allerede ved at slankekure ikke er vejen frem for dig. Du ønsker at arbejde seriøst med de mønstre som gør at du føler dig fastlåst og du begynder at kunne se at det ikke kun handler om én enkelt område i dit liv, men dine mønstre hænger sammen og påvirker dig på flere områder.

Det kan også være at du gerne vil have større positive følelsesmæssige udsving i dit liv i stedet for at det bare er jævnt.  

Mentorforløbet er en livsændring og du får støtte til at implementere nye mønstre og  skabe en forandring som du kan mærke resten af dit liv.                                        

Fra 700,-

pr. time

5 x mentorsessioner

5 sessioner

Forløbet med 5 sessioner er for dig, som både synes 10 er for meget og som fx ønsker at bryde ud af et mønster på især ét område i dit liv.

Det kan være, at du vil se på de forhindringer som gør, at du har svært ved at lukke andre mennesker ind i dit liv eller måske vil du lære at sige fra og begynde at prioritere dig selv.

3750,-

Kan deles op i 3 betalinger

Kickstarter

3 sessioner

For dig som ønsker støtte over en bestemt og tidsbegrænset periode i dit liv hvor du ved, at du normalt bliver udfordret. Det kan være en kommende ferie eller en højtid hvor du fx plejer at få dårlig samvittighed efterfølgende.    

Jeg støtter dig i at tage de sidste skridt, du mangler, for at droppe den dårlige samvittighed og skabe glæde og overskud. 

2400,-

Kan deles op i 2 betalinger

Et personligt forløb tager altid udgangspunkt i dine udfordringer nu og her.

Fælles for alle forløb er, at de er 110% individuelle og at jeg styrer din proces, så vi kommer rundt om både din fysiske- og mentale sundhed.

Foredrag og workshoops

Opdateres løbende

Få en grundlæggende forståelse af hvordan overspisning virker og hvordan du bliver påvirket af det enorme fokus der er på sundhed. Du får mentale værktøjer med hjem som du kan bruge med det samme. 

Det kan være at du siger til dig selv at du burde motionere mere, spise flere grøntsager og mindre sukker og alligevel gør du det ikke. 

Foredragene er for dig som ønsker at begynde rejsen mod et afslappet forhold til mad.