Forløb og priser

Er min coaching for dig?

På 30 minutter får du muligheden for at finde ud af om coaching er noget for dig, inden du beslutter dig.

Vi taler om hvordan coachingen virker og vi tager udgangspunkt i de udfordringer du står med lige nu. Jeg fortæller dig om de udfordringer jeg ser, som dine største udviklingspunkter og du får chancen for at mærke effekten af coaching med det samme. 

Samtalen foregår på telefon.

30 min. Gratis

ballon-dame

Personlig mentorforløb

10 sessioner eller mere

Mentor forløbet er for dig, som ønsker en varig forandring i dit liv. Det kan være du allerede har prøvet forskellige kurser/forløb, eller måske vil du arbejde med en problemstilling, du har haft i rigtig mange år og nu ønsker at tage næste skridt.

På mentorforløbet arbejder vi med de udfordringer du oplever løbende, men det er også en mini-uddannelse i sig selv, hvor vi kigger på dine prioriteter og værdier, så du har noget konkret at holde dig selv oppe på – også efter endt forløb. Du har støtte hele vejen igennem og forløbet bliver tilpasset dine ønsker. Dit liv bliver ikke det samme.                              

Fra 700,-

pr. time

5 x mentorsessioner

5 sessioner

Forløbet med 5 sessioner er for dig, som fx ønsker at bryde ud af et mønster på især ét område i dit liv.

 

Det kan være, at du vil se på de forhindringer som gør, at du har svært ved at lukke andre mennesker ind i dit liv eller måske vil du lære at sige fra og begynde at prioritere dig selv.

3750,-

Kan deles op i 3 betalinger

Kickstarter

3 sessioner

For dig som ønsker støtte over en bestemt og tidsbegrænset periode i dit liv hvor du ved, at du normalt bliver udfordret. Det kan være en kommende ferie, en højtid eller eksamensperiode.    

 

Jeg støtter dig i at tage de sidste skridt, for at skabe en sund energi omkring netop dette emne i dit liv. Så har du overskud til at nyde resten. 

2400,-

Kan deles op i 2 betalinger

Et personligt forløb tager altid udgangspunkt i dine udfordringer nu og her.

Fælles for alle forløb er, at de er 110% individuelle og at jeg styrer din proces, så vi får det hele med.